Направи си сайт безплатно

Free Website Hosting
eRepublik.com. Try it and become an eCitizen

Thursday 30 July 2009

Деца Онлайн – Национален Център За Безопасен Интернет

Едва ли някой може да си представи съвременния свят без Интернет. Световната мрежа се превърна в ежедневна среда за комуникация, работа, бизнес и развлечение.
Младите поколения от все по-ранна възраст са онлайн. Интернет обаче крие и рискове, както за възрастните, така и за децата.
Затова по инициатива на Европейската комисия от 1999 г. действа програмата „Безопасен Интернет”, която цели както да образова деца, родители и учители, така и да им осигури по-безопасно, полезно и приятно ползване на световната мрежа.

Как родителите да разберат какво прави тяхното дете в Интернет? Разрешението на проблема е Безплатната Програма Child Defender. Програмата е създадена от Фондация Делфин с финансовата помощ на Oak Foundation и кооперация “Феникс Плюс”.

За повече информация може да посетите ДЕЦА ОНЛАЙН – НАЦИОНАЛЕН ЦЕНТЪР ЗА БЕЗОПАСЕН ИНТЕРНЕТ

[ ... ]

Fundelete – Възстанови Изтрити Файлове От Recycle Bin

Fundelete е безплатна програма, която служи за възстановяване на вече изтрити файлове. Тя се “прикача” към Recycle Bin и ви позволява да връщате към живот дори файлове, които са били изтрити от други програми или през командния ред. Стандартният Recycle Bin само кешира файловете, които са били заличени през Windows Explorer. Fundelete разширява това, като включва всички файлове, без значение от къде и как са били затрити. Можете да зададете списък с типове файлове, които не желаете да подлежат на спасяване (например кеша от браузъра, coockies , темп файлове и т. Н.). Fundelete не може да възстанови обекти, които са били изтрити преди неговото инсталиране. Изтегли безплатно от ТУК.

Google AdSense - Печелете Пари От Подходящи Реклами На Вашия Сайт

Блогър - Професия Или Хоби?

Интернет Доходи - Превърнете Своите Файлове В Пари
[ ... ]

Google AdSense - Печелете пари от подходящи реклами на Вашия уебсайт

Един от най-лесните начини за реални онлайн пари от вашия собствен сайт или блог, е чрез Google AdSense - рекламната мрежа номер едно в света за момента. Google AdSense предлага богати възможности за интергиране на рекламно съдържание, работещи схеми за получаване на вашите приходи, лесно управление, достъпност и коректност.

Печелете от реклама в сайтовете си.Информация за партньорската програма може да намерите в сайта на Google включително и на български език, така, че всеки, който има интерес може да се запознае с подробностите и условията на Google AdSense. С Google AdSense не са ви нужни някакви особени познания или качества, за да започнете да печелите от показване на реклами. Нужен ви е само собствен сайт, блог или дори само на домейн, а да имате такъв, вече знаете, е въпрос само на желание и на малко усилия от ваша страна. За да участвате в програмата, нямате никакви разходи, нито се обвързвате с някакви ангажименти, а получаването на средствата, заработени ви от посетителите на сайта ви, които са щракнали върху реклами на гугъл, е гарантирано и е повече от лесно.

Разбира се, ако имате директен рекламодател за сайта си, вие можете да печелите значително повече, отколкото с AdSense. Но намирането на такъв, особено за младите сайтове и особено за българските, е много рядко и несигурно явление. Докато AdSense е винаги на разположение и вие печелите пълноценно от рекламната площ в сайта си, без да ви се забранява да сте участник паралелно и в други рекламни или партньорски програми.
Накратко, Google AdSense ви помага да се разгърнете с истински възможности за печалба от своя сайт бързо, лесно и безплатно и е може би единствената програма, с която всеки начинаещ си струва да опита.

Партньорски Програми (Affiliate Programs) - Доходи Онлайн

Блогър - Професия Или Хоби?

Интернет Доходи - Превърни Своите Файлове В Пари
[ ... ]

Партньорски Програми (Affiliate Programs) - Онлайн Доходи

Една от най-доходоносните възможности да печелите реални пари от сайта или блога си, наред с рекламите в него, като изключваме приходите от продаването на собствен продукт или услуга, е чрез партньорски програми или така наречените Affiliate programs.

Какво представляват партньорските програми!

Най-общо, това са програми, в които ви се плаща за привличането на нов клиент на услугите на сайта, предлагащ програмата. Т.е., ако ваш посетител отвори поставената от вас връзка към страницата на партньорската програма и заяви желание да ползва услугите или стоките в нея като се регистрира, вие получавате комисиона. В това се състои основната разлика между партньорските програми и Google Adsense, където ви се плаща за показвания и за всяко натискане от ваш посетител на реклама или връзка на програмата. Важно е също да се отбележи, че вие не продавате самата услуга или продукт, което е и основната разлика между Affiliate и франчайзинг програмите. Вие само отвеждате ваши посетители до сайта, който прави продажбата (под термина "продажба" разбирайте регистрирането на клиента, независимо дали става въпрос за платена или безплатна услуга/продукт) и при осъществена такава получавате съответен процент или най-често, твърдо установена комисиона.

Тук ще поместваме интересните партньорски програми, с които може да експериментирате в онлайн маркетинга.

Макар, че в България все още не е толкова разпространен удобният начин да пазаруваме онлайн, вече се забелязва изграждане на доверието на клиентите към това удобство. Въпреки, че все още сме на принципа "Око да види, ръка да пипне", се престрашаваме да си поръчваме продукти, които са ни познати като марка и качества. Ето няколко партньорски програми, предлагани от български сайтове:


get.bg - Партньорска програма на най-големия български онлайн магазин. Комисионната е 1.5% от продажната цена.
GET.BG


parfumerian.com - Български сайт за продажба на маркови парфюми. За партньорската си програма предлагат банери с подходящи визуализации на продуктите си. Получавате 15% комисионна при продажба.

magazinat.com - Също български сайт за продажба на маркови парфюми и еротични артикули. Комисионната е в размер на 10% от стойността на покупката.

zlio.com - Предоставя готова платформа, за да създадете онлайн-магазин. С няколко клика магазинът е готов. Имате възможност да направите 5 безплатни магазина. Продуктите за магазините избирате от сайта, като нямате ангажименти към доставките. За вас остава само удоволствието да намерите начин да менажирате онлайн-магазините си, да ги рекламирате и да накарате клиентите да купуват. За да получите плащанията си, трябва да имате регистрация в PayPal.Забавлявайте се! :)

markethealth.com - Партньорски програми за продажба на козметика.



PayPal - Партньорска програма за привличане на нови клиенти.
Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Какво е Affiliate Networks?

Google Adsense - Печелете Пари От Подходящи Реклами Във Вашия Сайт или Блог

Интернет Доходи - Превърни своите файлове в пари

Блогър - Професия Или Хоби?
[ ... ]

Sunday 26 July 2009

Как Да Добавим Плейър В Блога Или Сайта Си?

Приятна и полезна опция за вашия блог или сайт. Искате да създадете приятни емоции на посетителите, които разглеждат и да споделите любимата си музика. Ето едно предложение за вас: www.mixpod.com

Сайтът предоставя възможност да направите своя плейлиста, да изберете изглед на плейъра и да го добавите лесно в своя блог или сайт.

Блогър - Хоби Или Професия?

Как Да Направим СлайдШоу С Windows Movie Maker

Направете Анимирана Картинка Със Sqirlz Water Reflections

YouTube Downloader 2.1.7 - Изтегли ТУК

VLC Media Player 1.0.0 Final - Изтегли ТУК


VirtualDub 1.8.7 Build 30080 Stable - Изтегли ТУК
[ ... ]

Saturday 25 July 2009

Блогър - Професия Или Хоби?

Темата е интересна и все по-актуална. Блогър - хоби или професия или как да превърнем хобито в професия. Като за начало ще публикуваме няколко интересни статии, на които попаднахме в интернет. Статията ще се развива за в бъдеще, като ежедневно още добавяме полезна информация за това как и къде да направим блог, как да го развием и как да го направим печеливш малък бизнес.

Google AdSense - Печелете Пари От Подходящи Реклами На Вашия Сайт


Партньорски Програми (Affiliate Programs) - Доходи Онлайн

Какво е Affiliate Networks?

Какъв е истинският блогър?

Професия “блогър”, вече и у нас. Малоумие или отчайваща некомпетентност?

Формули за писане на заглавия, които продават

AddThis - една джаджа за всеки блогър и уебмастър

Интернет Доходи - Превърни Своите Файлове В Пари

PayPal - Едно Задължително Удобство За Вашите Онлайн Пари


7 блог дизайн съвети от книгата Rockstar WordPress Designer

22 Закона За Успешна Реклама
[ ... ]

Monday 20 July 2009

Как изглеждаше apple.com през 1983 година ?

apple.com през 1983 г.


[ ... ]

Sunday 19 July 2009

VirtualDub 1.8.7 Build 30080 Stable - Free Download


VirtualDub


VirtualDub 1.8.7 Build 30080 Stable - Free Download




VirtualDub
е много подходящо приложение за бърза обработка на видео материали.

Virtual Dub се разпространява безплатно и е широко използвана за прихващане на видео, за разрязване-слепване, „свиване”, замъгляване на видеото, промяна броя на кадри и разделителната способност.

Програмата поддържа MPEG, AVI или ASF файлови формати, както и използването на филтри (плъгини) обогатяващи нейната функционалност.

VirtualDub се отличва с изключително малкия си размер. Програмата не изисква инсталация, простро разархивирате и работите.
ОС:
Win 9x/ME/NT/2K/XP/2K3
Размер на файла:
1.31MB
[ ... ]

Интернет Доходи - Превърни Своите Файлове В Пари

Всеки блогър или уебмастър може да получи допълнителен доход от публикуването на своите файлове. Сайтът предлага възможноста да ъплоуднете файлове с размер до 2 GB. Удобно място, където да съхраните своите файлове, което предлага и приятната опция да получавате пари всеки път, когато някой тегли файла, който вие сте ъплоуднали. Ако имате добре разработен сайт или блог, може да опитате този начин за допълнителни доходи. Просто публикувайте линковете на ъплоуднатите от вас файлове в своя сайт или блог и получавайте пари за всяко теглене на файла. Ако това е вашият начин за печелене на пари, може да направите своята регистрация тук:




Забележка:
Заплащането за даунлоуд на файловете е различно според местонахождението на този, който тегли файла. Има специална таблица , в която това е описано подробно. Разгледайте я!
[ ... ]

VLC Media Player 1.0.0 - Free Download



От няколко години избор на познавачите е мултимедийния плейър с отворен код VLC. Плейърът работи на много операционни системи, като под Windows работи без нуждата на специални кодеци. VLC стигна версия 1.0 и това е ключова позиция в развитието на софтуера.
VLC (първоначално наименуван VideoLAN Client) е портативен медиен плеър за различни аудио и видео формати, включително MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DivX, MP3, и OGG, както и за DVD, VCD, а също така и за няколко поточни протокола.
Може да бъде използван и като едно-поточен, или много-поточен видео сървър посредством IPv4 или IPv6 във високоскоростна широколентова мрежа.
Една от най-интересните възможности на VLC 1.0.0 е възможността за запис на мултимедия докато се просвирва. Това означава, че докато гледате може да записвате. Освен запис, може да се излъчва мултимедия по мрежата. VLC функционира като клиент и сървър за streaming.
Поддържа се Blu-Ray и HD audio, има възможност за запис на предавания от телевизията и след това да бъдат гледани със закъснение,добавени са нови формати и кодеци, и още много други възможности.
VLC е с големина около 17 MB и не е необходимо инсталирането на допълнителни кодеци за да може да се просвирват мултимедийни файлове.
Новата версия на VLC 1.0.0 носи името Goldeneye.

[ ... ]

Как Се Прави Слайдшоу с Windos Movie Maker

Как Да Направим Слайдшоу с Windows Movie Maker

В тази статия подробно и изчерпателно ще се опитам да ви покажа как да направите свое собствено видео или слайдшоу с moviemakerпомощта на Windos Movie Maker.
Програмата е лесна за работа и е достъпна за всеки потребител с опростеното си меню.

Първата стъпка е Запознаване с Windows Movie Maker .

След като се запознахте с основните принципи на действие на програмата, да направим нашия пръв клип заедно.
Страртирайте Windows Movie Maker .Изберете подходящи визии(картинки,видео) за нашия клип . Windows Movie Maker има опциите да обработва файлове с формат JPG и GIF - за целта отвори нашето Албумче С Шарени Картинки . Подбери подходящите картинки, импортирай ги(добави ги) в свой проект. Избери музикалния фон на слайдшоуто, файлът трябва да е стандартно Мp3 и по същия начин го импортирай в проекта.
Сега, когато имаш материал за обработка, подреди картинките по твой вкус и виждане на монтажната скала.
и може би ще се получи НЕЩО ТАКОВА :)
Ако не се получи от първия път, не се отчайвайте :) Няма невъзможни неща!
Ако си успял да се справиш със задачката с картинките, може да опиташ да направиш и НЕЩО ПОДОБНО. Windows Movie Maker обработва и видео файлове, така, че може да си направиш едно раздвижено видео, като ползваш видео кадри.
Не забравяй да ползваш видео ефекти и преходи. С тях ще направите вашето видео още по-интригуващо и изразително.
Ако има необходимост, може да поставите заглавия и надписи.
И когато вече сте готови с вашия проект, време е да публикувате своя филм.
Надявам се, че поне малко съм ви била полезна с това кратко описание как да направите своето слайдшоу(филмче). Ако имате въпроси или още нещо, което да добавя в тази статия, споделете го :)
Други полезни линкове:






[ ... ]

Saturday 18 July 2009

Голяма Колекция Аватари За Skype/MSN/Yahoo/ICQ/Други

Голяма колекция от аватари.

Просто влез ТУК и избери своя аватар!
Avatar 15 Avatar 16 Avatar 17 Avatar 18 Avatar 19
[ ... ]

AddThis - Eдна Полезна Джаджа За Всеки Блогър и Уебмастър

AddThis е една полезна джаджа за всеки блогър и уебмастър. Само с един код може да добавите в блога или сайта си удобен бутон, който се появява под всяка статия и дава възможност поста ви да бъде добавен в голям брой социални мрежи (Facebook, Twitter,Google Bookmarks, Digg и др.) Това може да спомогне за увеличаване на трафика в блога или сайта Ви. Джаджата е с чудесна визия, естетически издържана, малка, компактна и удобна за работа. AddThis предоставя възможност за персонализиране на бутона според вкусовете на всеки потребител.


Влез и погледни джаджата ТУК.


10 Сайта За Безплатни Мелодии За Вашия Телефон

Доходи От Интернет - Спечели Пари От Своите Файлове


Няколко Полезни Online Generators За Вашия Уеб Дизайн
[ ... ]