Thursday 6 August 2009

Nature Illusion Studio Professional Edition v3.12 - Изтегли Безплатно

Може би често се връщате към снимките от отминали почивки на море или край планинско езеро. Но нещо липсва. Мигът е застинал и оживява само във вашето съзнание. Може ли нещо да се промени? Nature Illusion Studio е софтуер за графична обработка, с помощта на който ще направите невъзможното на пръв поглед – ще раздвижите статични снимки. Едно от приложенията на обработените по този начин графични файлове е за създаване на скрийнсейвъри.


Изтегли Nature Illusion Studio Professional Edition v3.12 ТУК


* Интерфейсът е много приятен и приятелски настроен, като при всяко стартиране на програмата разполагате с избор за създаване на нов, отваряне на съществуващ проект или разглеждане на някой от приложените примери (което ви препоръчвам да направите, особено при запознаването си с програмата). Естествено Nature Illusion Studio не върши чудеса, така че за максимално добри резултати е нужно да се съобразите с определени условия. Преди всичко трябва самата композиция на графиката да е подходяща за обработка, тъй като приложението разчита на оптичната илюзия.

* Ефектите, които могат да се използват, са няколко вида: водни – водопад, езерни или морски вълни; атмосферни – дъжд и сняг, добавяне на анимирани обекти и звуци. Естествено, не е препоръчително да използвате воден ефект без наличие на вода в композицията .

* С програмата се работи лесно. Избирате четката, намираща се в горната част на панела с инструменти, вляво, след това определяте нейния размер в зависимост от това колко прецизен искате да е резултатът и започвате да "рисувате" върху снимката. Оцветените полета след това ще бъдат обработени и "раздвижени". По всяко време може да се направи преглед чрез бутона Preview, а ако включите съседния Auto View, ще можете едновременно да работите и да виждате ефекта от действията си.

Блогър - Професия Или Хоби?

Free Download

Книги Онлайн – Изтегли Безплатно




0 коментара:

Post a Comment