Wednesday 9 September 2009

Portable Avast Home Portable 4.8

Portable Avast Home Portable 4.8 е напълно завършен антивирусен пакет, създаден специално за домашни потребители.  
В програмата са включени:

Вградена Anti-spyware защита - Spyware е софтуер, който се инсталира на компютъра с цел да се събира информация за потребителя, често без негово знание. Това може да доведе до крадене на важни лични данни (например номера на кредитни карти) или важни бизнес данни. Spyware се развива от организирани криминални кръгове и може да бъде инсталирано от вируси.

Вградена  Anti-rootkit защита - Rootkits са програми, които се инсталират на вашият компютър, като прикриват своите действия и присъствие – което ги прави невидими за потребителите. Те представляват голям риск за сигурността на домашните и корпоративните компютри и мрежи, и същевременно са много трудни за откриване и премахване. Rootkits приложенита по принцип се инсталират от вируси или друг вид malware.

Антивирусно ядро - Последната версия на антивирусното ядрото на avast! притежава блестящи откриваеми способности, комбинирани с висока производителност. Можете да очаквате 100% откриваемост на In-the-Wild вирусите (вируси, разпространяващи се между потребителите) и отлична откриваемост на Троянски коне (Trojan horse).

Програмата можете да изтеглите от ТУК

 
  За всички, които не са сигурни какво означава "portable" - програми, които не се нуждаят от инсталация, могат спокойно да се качват на флашката Ви и да ги използвате успешно и на друг компютър. Най-хубавото в случая, е, че програмите, които се разпространяват сa напълно безплатни (Open Source) и никой няма да Ви държи сметка за тях.
 

1 коментара:

Blogger said...

I have been using AVG Anti virus for a few years, I'd recommend this solution to all you.

Post a Comment