Wednesday, 31 March 2010

Tucano Youngster - Нов стил чанти за преносими компютри 2010

През този сезон популярната италианска марка TUCANO ни предлага да заменим обичайната "ученическа" чанта със стилните аксесоари от новата колекция Youngster.
Актуалните едноцветни и функционални модели са създадени специално за тези, които никога не се разделят със своите преносими компютри.

Моделите от колекцията Tucano Youngster са ушити от практичен полиестер в синьо, виолетово, розово, сиво  и светло-синьо: с тази цветова гама те чудесно хармонират със всеки младежки гардероб. Вътрешността на чантите е изпълнена с контрастен цвят, за да може бързо да обходите с поглед съдържанието й. Моделите на Tucano, както винаги, се отличават с първокласното изпълнение на всички детайли.
Иновационната разработка Tucano Secure-Fit Band® представлява широка лента от еластичен неопрен, която плътно фиксира вашия лаптоп в специално отделение в чантата.
Въпреки компактната форма, вътрешността на чантата предоставя достатъчно място не само за компютъра, но и за папки, документи и други аксесоари, които ще Ви бъдат необходими през деня. Допълнително в чантата има отделение за мобилен телефон, визитни картички и др. Чантата предоставя възможност да бъде носена с удобна компактна дръжка и сгъваема, регулираща се лента за през рамо с мека подплата.

Колекцията Youngster включва чанти с различни размери: за ноутбуци и DVD-плейъри с диагонал 11,1” (32х25х6 см), за лаптопи с диагонал 15.4-16.4” и Apple MacBook Pro 17” (43х33х8 см), а също така и за широко форматни лаптопи  14,1” и Apple MacBook Pro 15,4” (40,5х32,5х8,5 см).

0 коментара:

Post a Comment