Saturday 22 August 2009

Безплатен Онлайн Магазин

Стартирането на онлайн магазин в днешно време е сравнително лесно и евтино начинание. Съществуват голям брой безплатни платформи за продажба на стоки в Интернет, които бихте могли да инсталирате на закупен от вас хостинг. Разбира се ако желаете да промените магазинът си по ваши изисквания, напълно възможно е да имате нужда от услугите на програмист. Инсталирането на обикновен Онлайн магазин обаче няма да ви затрудни.

Трудната част при работата със онлайн магазините е разработката на самия магазин и довеждането на платежоспособни клиенти по страниците на сайта ви.

Един от най-лесните начини да разработите бързо онлайн магазина си е чрез създаване на така наречените афилиейт системи или казано на български - партньорски програми.

Тези системи позволяват на други сайтове да предлагат вашите продукти или просто да поставят линк към вас, като за всеки клиент изпратен от ваш партньор и направил покупка на сайта ви те ще получат определен от вас процент комисионна.

Всъщност добра идея е преди да започнете да продавате свои стоки, закупени и съхранявани на склад, вие самите да експериментирате с партньорски програми на онлайн магазини, предлагащи подобни на тези продукти, които желаете да предлагате. Така лесно и с малка инвестиция ще разберете дали има пазар за вашите стоки и колко продажби бихте могли да реализирате.

Друг начин да опитате търговските си умения Ви предоставя ZLIO. Сайт, който Ви предоставя готови платформи за онлайн магазин и избор от качествени продукти. Не продавате собствени продукти, но пък имате огромен избор от световни марки. Вашата задача е само да организирате и менажирате своите онлайн магазини...и да намерите начина да ПРОДАВАТЕ. Повече подробности може да прочетете ТУК.

За да научите повече информация за онлайн магазините и да видите безплатни платформи за онлaйн търговия, както и съвети за стартирането и поддръжката на онлайн магазин можете да разгледате следните линкове:




Направи собствен онлайн магазин със ZLIO

Партньорски програми (Affiliate Programs) - Онлайн Доходи

Блогър - Професия Или Хоби?


Книги Онлайн

4 коментара:

Bedrin Sergey said...

партньорски програми на онлайн магазини?

Anonymous said...

забравяш да споменеш и българския вариянт на софтуер за интернет магазини като услуга - http://ecommers.bissano.com

Anonymous said...

Също така фирмите могат да си създадат Безплатен Интернет Магазин и в онлайн мола Directno.com

А.П. said...

Имам следните въпроси: Платформата:
Free Ecommerce - Create your own online shop, наистина ли е безплатна и може ли да побере около 1000 продукта(без надграждане и заплащане). Има ли опция в нея за безплатно интегриране(с код) в блогспот и интегриране във фейсбук?
В момента нямам право на разходи за онлайн магазин и затова си търся абсолютно безплатен. Въпросъ ми е тази платформа такава ли е?

Post a Comment